Tradition

The served beer at the Andechser is certainly originate from the Andechs Monastery, found in 1455 – they look back on for more then 550 years in bavarian brewery tradition. The beer is exclusively produced from bavarian products as also the famous aromatic hop from “Hallertau”.
The high demands of the Andechser brewery itself: quality instead of quantity.


Andechser Beer on the tap

All available Beers from the Andechers Brewery,lager, special lager, ale, wheat beer are all fresh from the tap.
You can take also all beers home in gift package.

Andechser Vollbier Hell

spritzig, klassisch, bayerisch

Für den täglichen Genuß

Andechser Spezial Hell

frisch, würzig,
festlich

Feste soll man feiern wie sie fallen

Andechser Bergbock Hell

glanzklar, kräftig, malzaromatisch

Der Geheimtip für den Kenner

Andechser Export Dunkel

mild, harmonisch,
schlank

Das Dunkle für den „etwas leichteren“ Genuß

Andechser Doppelbock Dunkel

vollmundig, samtig,
mächtig

Das weltberühmte Bier vom Heiligen Berg

Andechser Weissbier Hell

belebend, fruchtig,
feinhefig

Natur pur

Andechser Weissbier Dunkel

elegant, spritzig, röstaromatisch

Das obergärige Charakterbier

Andechser Weissbier Alkoholfrei

feinhefig, fruchtig,
spritzig

Für bewusste Genießer