Tradition
The served beer at the Andechser is certainly originate from the Andechs Monastery, found in 1455 – they look back on for more then 550 years in bavarian brewery tradition. The beer is exclusively produced from bavarian products as also the famous aromatic hop from “Hallertau”.
The high demands of the Andechser brewery itself: quality instead of quantity.
Andechser Beer on the tap
All available Beers from the Andechers Brewery,lager, special lager, ale, wheat beer are all fresh from the tap.
You can take also all beers home in gift package.
spritzig, klassisch, bayerisch
Für den täglichen Genuß
frisch, würzig,
festlich
Feste soll man feiern wie sie fallen
glanzklar, kräftig, malzaromatisch
Der Geheimtip für den Kenner
mild, harmonisch,
schlank
Das Dunkle für den „etwas leichteren“ Genuß
vollmundig, samtig,
mächtig
Das weltberühmte Bier vom Heiligen Berg
belebend, fruchtig,
feinhefig
Natur pur
elegant, spritzig, röstaromatisch
Das obergärige Charakterbier
feinhefig, fruchtig,
spritzig
Für bewusste Genießer